Геймери скаржаться на проблеми з nextgen-версією The Witcher 3: Wild Hunt на ПК

Напередодні відбувся реліз оновленої версії рольового екшену The Witcher 3: Wild Hunt. Вона принесла графічні покращення, у тому числі ефекти на базі трасування променів, безплатні DLC за мотивами серіалу від Netflix та, як нарікають ПК-геймери, чимало нових проблем й «дитячих хвороб».

Цілком очікувано, що оновлений рольовий бойовик має більші вимоги до апаратного забезпечення щодо старої версії. Щоб повною мірою насолодитися nextgen-версією «Відьмака» знадобиться топова відеокарта AMD або Nvida, проте вона не позбавить проблем зі стабільністю частоти кадрів, періодичних «зависань» або «вильотів». До того ж гравці можуть зіткнутися з графічними артефактами, а деякі скаржаться на проблеми зі збереженнями.

Ось як прокоментувала скарги гравців студія CD Projekt RED: «Ми знаємо про проблеми, про які повідомляють гравці на ПК після вчорашнього випуску оновлення. Ми активно вивчаємо всі повідомлення та надамо оновлену інформацію з конкретних проблем якомога швидше. Дякуємо за ваше терпіння!»

Справедливо відзначити, що оновлена версія The Witcher 3: Wild Hunt з ультра-налаштуваннями якості графіки дійсно виглядає дуже непогано. Сподіватимемося, що CD Projekt RED виправить вищезгадані проблеми якнайшвидше.

Обговорити в форумі (коментарів: 82)

Всі новини за 15.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: