Для оновленої ПК-версії The Witcher 3: Wild Hunt вийшов перший патч

Сьогодні студія CD Projekt RED випустила перше оновлення для покращеної версії The Witcher 3: Wild Hunt на персональних комп'ютерах. Свіжий патч має підвищити стабільність ігрового процесу. Водночас поляки виправили проблеми з оверлеєм Steam та GOG, а також випустили оновлений рольовий бойовик у магазині Electronic Arts (Origin/EA app).

The Witcher 3

«Ми щойно випустили хотфікс для "Відьмак 3: Дикий гін" на ПК: він покликаний покращити загальну стабільність та продуктивність гри, а також виправити помилку з оверлеями GOG та Steam. Версія гри не зміниться», — розповідає CD Projekt RED.

Оновлений рольовий бойовик The Witcher 3: Wild Hunt для консолей та персональних комп'ютерів вийшов минулої середи, 14 грудня. У випадку ПК-версії гри від геймерів надходять численні скарги на стабільність частоти кадрів, а деякі скаржаться на проблеми зі збереженнями та графічні артефакти.

Гарна новина в тому, що CD Projekt RED обіцяє працювати над подальшим поліпшенням гри на всіх платформах. Сподіватимемося, що усунення проблем ПК-версії The Witcher 3: Wild Hunt не займе багато часу.

Джерело:
The Witcher

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 19.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: