Чутки: Konami та Sony планують ремейк Metal Gear Solid

Перші чутки про можливий ремейк першої частини легендарної франшизи Metal Gear Solid з'явилися ще торік. Тепер іспанське видання Areajugones знову підіймає цю тему. Посилаючись на свої джерела, вони стверджують, що анонс ремейку відбудеться до травня цього року, можливо, навіть у лютому чи березні. І це буде ексклюзивний проєкт консолі Sony PlayStation 5.

Відродження серії виглядає логічним кроком для Konami, яка вже запустила у виробництво кілька проєктів Silent Hill. І до офіційних анонсів теж було багато чуток, частина з яких отримали пряме підтвердження, зокрема про ремейк Silent Hill 2 від польської студії Bloober Team. Sony продовжує стратегію зі стабільним випуском ексклюзивних ігор для платформи PlayStation, і компанія готує багато нових анонсів найближчим часом. Ремейк Metal Gear Solid може стати одним із цих анонсів.

Перша гра Metal Gear Solid з'явилася в далекому 1998 на першому поколінні консолі PlayStation, а у 2000 році вийшла версія для PC. Є всі шанси побачити нову гру на персональних комп'ютерах, але зі значною затримкою після релізу на PlayStation 5.

Джерело:
Areajugones

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 17.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: