Для гри A Plague Tale: Requiem вийшло оновлення з трасуванням променів

Гра A Plague Tale: Requiem отримала оновлення, в якому додано технологію трасування променів для тіней. Це одна із найкрасивіших ігор минулого року, тому будь-яке візуальне оновлення викликає інтерес. Проте в цьому випадку не варто очікувати вражаючих змін.

Редактор WCCFTech провів порівняння, в якому показав, що різниця у тінях є. З трасуванням контури тіней від персонажів трохи чіткіше та загальне затінення відрізняється. Але без вказівки ви навряд чи визначите, який варіант кращий і технологічніший.

Графіка у грі на такому високому рівні, що дрібні нюанси в тінях не змінюють загального враження. З таким трасуванням і падіння продуктивності досить низьке, частота кадрів знижується лише на 15-20%. Сказане актуально для системи із відеокартою MSI GeForce RTX 4090 Suprim X на базі процесора Intel Core i9-13900K. На відеокартах Radeon падіння продуктивності буде явно вищим, але й включення таких тіней здається сумнівним. Воно виглядає сумнівним і для власників відеокарт GeForce. Цей пункт підходить у разі надмірного потенціалу відеокарти. Це приклад того, як можна потішити своє самолюбство, якщо у вас є GeForce RTX 4090, яка витягує трасування та підтримує нову технологію масштабування Nvidia DLSS 3.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 38)

Всі новини за 19.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: