Вийшов Exodus SDK для створення модів на базі Metro Exodus

Компанія A4 Games випустила офіційний інструментарій Exodus SDK для створення модифікацій до однойменної гри. Exodus SDK абсолютно безплатний, вам потрібна лише базова гра Metro Exodus або Metro Exodus Enhanced Edition на акаунті в Steam, GOG або Epic Games Store. Це багатофункціональний редактор із широкими можливостями, що дозволяє створювати самостійні проєкти. Головною умовою є некомерційне використання.

Exodus SDK включає редактор сцени, редактор моделей, інструменти для створення AI-map, інструменти для налаштування ландшафту, погоди та багато іншого. Редактор Visual Script дозволяє створювати ігрові сценарії з урахуванням візуально зрозумілої системи скриптів без написання коду.

Для встановлення Exodus SDK знадобляться додаткові 31 ГБ на диску, не враховуючи базову гру. Редактор працює лише під Windows 10 та використовує DirectX 12. Додаткова документація та навчальні матеріали доступні за цим посиланням.

Також студія A4 Games продовжує роботу над наступними проєктами, попри війну та труднощі, з якими зіткнулися київські співробітники. Команда хотіла б не просто занурити гравців у постапокаліптичний світ, а розповісти велику історію. Після війни автори переосмислили наступну гру серії Metro, намагаючись привнести до неї нові ідеї.

Джерело:
A4 Games

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 25.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: