Activision Blizzard планує повноцінну частину Call of Duty із сюжетною кампанією цього року

Підійшла нова порція чуток від відомого інсайдера Том Хендерсона. Раніше були дані, що Activision Blizzard може відмовитися від щорічного циклу випуску Call of Duty і представить у 2023 великий аддон до Modern Warfare 2. Але під час останнього спілкування з акціонерами представники компанії запевняли про повноцінну преміальну гру цього року.

У грі точно буде сюжетна кампанія. І хоча загальні акценти позиціювання змінилися, ще не ясно, йдеться про повноцінне продовження під назвою Modern Warfare 3 або це буде самостійний проєкт, пов'язаний із минулою грою. Основну розробку, як і раніше, веде студія Sledgehammer Games. Гру планують для PC та двох поколінь консолей PlayStation та Xbox. Дата анонсу ще невідома, але вже є графік бета-тестування та дата релізу.

З 6 по 10 жовтня відбудеться перший бета-тест на консолях PS4 та PS5. З 12 по 16 жовтня пройде другий бета-тест на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series та PC. Користувачі PS4 та PS5 отримають ранній доступ до сюжетної кампанії 2 листопада, а повноцінний реліз на всіх платформах намічено на 10 листопада.

Джерело:
Insider-gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 10.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: