У Hogwarts Legacy новий рекорд у Steam — 879 тисяч одночасних гравців

Нещодавно ми згадували приголомшливий успіх гри Hogwarts Legacy у Steam. Ще до офіційного релізу вона стала другою за полярністю грою за всю історію сервісу Valve завдяки тим гравцям, хто купив Deluxe-видання та отримав ранній доступ. Після виходу звичайної версії аудиторія зросла ще більше.

Згідно зі Steamdb учора піковий онлайн Hogwarts Legacy перевищив 879 тисяч одночасних гравців. Поки що найвищий результат серед однокористувацьких сюжетних ігор належить Cyberpunk 2077 з його мільйоном одночасних гравців. Але Hogwarts Legacy ще має шанси побити це досягнення і вийти на перше місце. При цьому слід зазначити, що на третьому місці серед однокористувацьких ігор значиться Fallout 4 з піковим онлайном 473 тисячі гравців. Оцінки Hogwarts Legacy також на дуже високому рівні, рейтинг гри в Steam досяг 92%.

Також гра зуміла зібрати рекордну аудиторію на Twitch. У цьому сервісі піковий онлайн по одночасним переглядам сягнув 1,26 мільйона глядачів. Точних даних із продажу поки що немає. За оцінкою сервісу SteamSpy кількість користувачів понад 7 мільйонів. Є методика розрахунку рівня продажів виходячи з кількості відгуків. За цим методом кількість продажів у Steam може наближатися до 4 мільйонів. І це лише на платформі PC! До цього треба додати велику аудиторію фанатів, які грають на консолях PlayStation 5 та Xbox Series. У квітні гру планують випустити для старого покоління PlayStation 4 та Xbox One. За всіма ознаками ми бачимо головного претендента на звання найуспішнішої гри 2023 року.

Обговорити в форумі (коментарів: 82)

Всі новини за 13.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: