Dead Island 2 вийде на тиждень раніше

За останні роки ми звикли до постійного перенесення ігор. А деякі великі проєкти можуть переноситися і кілька разів. Серед них Dead Island 2, який після першого анонсу у 2014 році кілька разів змінив розробників. Dambuster Studios планувала випустити гру наприкінці квітня, але днями оголосила про нову дату. Несподівано реліз перенесли на тиждень раніше. Тепер Dead Island 2 надійде у продаж 21 квітня. Також видавець Deep Silver оголосив, що гра пішла на золото, тому будь-які перенесення вже виключені.

Ранній реліз Dead Island 2 ймовірно пов'язаний з перенесенням Star Wars Jedi: Survivor на 28 квітня. Очевидно, що грі за мотивами «Зоряних війн» дістанеться вся увага та основні продажі у ці дні.

Події Dead Island 2 відбуваються в зараженому Лос-Анджелесі, де група уцілілих протистоїть ордам зомбі. Для знищення ходячих мерців буде великий арсенал зброї та гаджетів. А сам процес знищення виглядає максимально видовищно та криваво.

Гра виходить на консолях PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series. На PC гра доступна лише у сервісі Epic Games Store.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 14.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: