GSC Game World підвищує ціну колекційного видання S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl до 379 доларів

Довгоочікуване продовження S.T.A.L.K.E.R. доступне для замовлення у кількох варіантах. Цифрова версія S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl представлена у звичайному виданні, у Deluxe-версії та Ultimate-версії. Для справжніх фанів студія GSC Game World пропонує спеціальне колекційне видання S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Ultimate Edition з багатим набором додаткових аксесуарів. В комплект входять рюкзак, фігурка сталкера, лампа з артефактом, мапа Зони, стілбук, постер, наклейки, нашивки, брелок, військові жетони та лист від розробників.

Очевидно, що такий комплект не може коштувати дешево. Але тепер він стане ще дорожчим. GSC Game World офіційно оголосила про підвищення цінника із 339 доларів до 379 доларів США після 21 лютого. Розробники змушені підвищити вартість, щоб забезпечити відповідну якість аксесуарів. Для інших видань гри ціни змінювати не планують.

Зазначимо, що в українському сегменті Steam найпростіша версія S.T.A.L.K.E.R. 2 коштує 895 грн. Гра не має точної дати виходу, реліз запланований на кінець року.

Обговорити в форумі (коментарів: 38)

Всі новини за 16.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: