Відкрите бета-тестування Diablo IV пройде у березні

Blizzard Entertainment озвучила дати публічного бета-тестування Diablo IV. Перше тестування проходитиме з 17 по 19 березня, але тільки для тих, хто оформив попереднє замовлення на гру. Другий етап тестування проходитиме з 24 по 26 березня для всіх гравців.

В рамках бета-тестування буде доступний пролог та весь перший акт гри. Для дослідження буде доступна велика локація Fractured Peaks. Прокачування обмежене 25 рівнем, але можна грати весь пробний період до закінчення тестування. Весь прогрес під час бета-тестування не переноситься у повну версію гри. До анонсу бета-тесту випущено спеціальний кінематографічний ролик.

Розробники заздалегідь попереджають про можливі технічні проблеми та нестабільну продуктивність. Вони збиратимуть відгуки, щоб забезпечити найкращий старт повної версії гри 6 червня. Для участі у тестуванні потрібний обліковий запис Battle.net, заявку можна подати на цій сторінці.

Напередодні відкритого бета-тестування Blizzard проведе велику трансляцію присвячену Diablo IV на офіційних каналах YouTube та Twitch.

Джерело:
Blizzard

Обговорити в форумі (коментарів: 27)