Відома своїми кінохорорами Blumhouse Productions відкриває ігровий підрозділ

Компанія Blumhouse Productions вже два десятиліття успішно займається виробництвом бюджетних кінохорорів. На рахунку студії такі успішні фільми, як «Астрал», «Паранормальне явище», «Пастка», «Візит», «Окулус», «M3gan» та багато інших. Зі студією співпрацювали Джеймс Ван, М. Найт Ш'ямалан та багато інших відомих режисерів.

Тепер компанія розширює сферу діяльності та відкриває ігровий підрозділ Blumhouse Games. Цілком очікувано студія буде зосереджена на хорор-тематиці. У планах випуск ігор для ПК, консолей та мобільних телефонів. Blumhouse виступатиме у ролі видавця, працюючи з незалежними розробниками над проєктами з бюджетом менше ніж 10 мільйонів доларів. Підрозділ очолить Зак Вуд, який раніше працював в Arkane, Sony Santa Monica та Iron Galaxy.

Ми вже бачили спроби окремих компаній пов'язаних із кіно- та відеоіндустрією увійти до ігрового бізнесу. Зокрема, свій ігровий підрозділ є у Netflix і студії Bad Robot, але навряд чи ви чули про якісь відомі проєкти від них. Враховуючи багатий досвід Blumhouse у хорор-жанрі, є шанси, що їхній ігровий підрозділ буде вдалим.

Джерело:
The Verge

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 22.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: