Гра Sons of the Forest розійшлася тиражем два мільйони копій за добу після релізу

Днями стартувало продовження відомої гри про виживання The Forest. Сиквел Sons of the Forest поки що вийшов у статусі раннього доступу, але вже ставить рекорди популярності. Розробники з Endnight Games повідомили, що гра продалася в кількості два мільйони копій всього лише за добу після релізу 23 лютого.

За три дні гра увійшла до п'ятірки найпопулярніших ігор Steam із піковим онлайном у 412 тисяч одночасних гравців. Відразу після Sons of the Forest у рейтингу знаходиться Hogwarts Legacy, про рекорди якої ми вже писали раніше. Також гра Endnight Games показала визначний результат на Twitch з піковим показником майже 778 тисяч глядачів.

Перша гра ніколи не показувала таких рекордних показників, хоч була відома серед любителів жанру виживання. Альфа-версія The Forest запущена Endnight Games у далекому 2014 році, коли над проєктом працювало лише кілька людей. Фінальна версія The Forest вийшла у 2018 році. За неофіційними даними гру випробувало понад 5 мільйонів геймерів. Очевидно, що у Sons of the Forest ще кращі перспективи.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 26.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: