Розробники ремейку The Witcher анонсували рольову гру The Thaumaturge

Польська студія Fool's Theory анонсувала новий проєкт — ізометричну рольову гру The Thaumaturge. Ця команда заснована вихідцями із CD Projekt RED. На їхньому рахунку гра Seven: The Days Long Gone, на офіційному сайті згадується підтримка у розробці Divinity: Original Sin 2, Baldur's Gate 3 та Outriders. Також студія займається ремейком першої частини франшизи The Witcher.

Гра The Thaumaturge просякнута містикою та магією, а її події розгортаються у Варшаві 1905 року. Сама назва The Thaumaturge відсилає до давньогрецького слова, що означає людину, яка вчиняє надприродні дії. Персонажі гри можуть підкоряти своїй волі метафізичних демонів, щоб використовувати їх сили у фізичному світі.

Автори планують зробити основний акцент на незвичайний сюжет. У грі будуть тактичні бої, детективні елементи та складні моральні вибори. Можна буде підкоряти інших людей і маніпулювати ними.

Гра отримає красиву детальну графіку завдяки рушію Unreal Engine 5.

The Thaumaturge поки що розробляється тільки для PC. Більше інформації про проєкт автори озвучать у рамках конференції GDC, яка відбудеться у березні.

Джерело:
IGN

Всі новини за 28.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: