Чутки: Valve готує Counter-Strike 2 на рушії Source 2

В останні дні ходить багато чуток про Counter-Strike 2. Тема переходу гри на новий рушій Source 2 виринала не раз, але тепер під цим є серйозні підстави. В останніх драйверах Nvidia виявлено підтримку виконуваних файлів csgos2.exe та cs2.exe. Потім дослідники виявили ігровий профіль GeForce Experience під назвою Counter-Strike 2.

Журналіст Річард Льюїс (Richard Lewis) підтверджує чутки про нову версію Counter-Strike та навіть розкриває терміни дебюту гри. Наприкінці березня Valve запустить закриту «бету», а 1 квітня розпочнеться відкрите бета-тестування. Оскільки розробники зосереджені на новій версії, вони приділяють недостатню увагу Counter-Strike: Global Offensive. Звідси нарікання на підтримку актуальної гри, які з'явилися в останні місяці.

Також джерела журналіста стверджують, що офіційні сервери нової версії мають тікрейт 128. Гра повинна отримати поліпшену систему підбору гравців. Проєкт зараз близький до завершення. Група професійних гравців вже протестувала Counter-Strike 2 під час таємного відвідування офісу Valve у Сіетлі.

Залишилося дочекатися офіційних заяв Valve. Якщо чутки вірні, то анонс відбудеться найближчими днями.

Джерело:
Richard Lewis

Обговорити в форумі (коментарів: 63)

Всі новини за 06.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: