Росіяни викрали дані гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl та почали шантажувати розробника

Як відомо, компанія GSC Game World торік після вторгнення росії у нашу країну вирішила відмовитись від повної локалізації російською в S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, залишивши лише субтитри, та припинити розповсюдження своєї гри у рф. Звісно, нашим північним сусідам це не сподобалося, а дехто з них навіть знайшов привід для шантажу розробника задля зміни цього рішення.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Нещодавно з’ясувалося, що російські пройдисвіти якимсь чином отримали декілька гігабайтів даних гри, яка ще не вийшла, та вимагають від розробника переглянути своє рішення стосовно локалізації, а також просити вибачення за негідне ставлення до гравців з недоімперії та її сусіда-сателита. У GSC Game World залишилося декілька днів для розв'язання цього питання, інакше зловмисники зіллють все у Мережу. Але компанія відкинула всі вимоги та відповіла, що й надалі буде підтримувати Україну.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Також команда GSC Game World у випадку зливу просить не дивитися та не розповсюджувати інформацію стосовно S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Обговорити в форумі (коментарів: 120)

Всі новини за 13.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: