Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі

Київська студія Twigames повідомила про розробку наративної рольової гри Hollow Home про події в Маріуполі на початку його окупації російськими військами. Сюжет розповість про підлітка 12 років, на ім'я Макс, який намагається пережити облогу рідного міста. В основу гри лягли реальні історії мешканців Маріуполя, а автори при її розробці надихалися проєктами This War of Mine та Disco Elysium.

Hollow Home

Гра починається за добу до початку вторгнення рф в Україну, коли життя було мирне та безтурботне і нічого не віщувало того жаху, що станеться. Наступного дня хлопець вже прокинеться від вибухів, а його життя перетвориться на боротьбу за виживання у приреченому місті.

Hollow Home

Як стверджують автори, мета гри — показати очима дитини жахіття війни. Гравець побачить, як впадають у відчай звичайні люди, коли їх рідна домівка перетворюється на поле битви та стає тінню колись велелюдного міста.

Hollow Home

Головному герою прийдеться вчитися виживати, допомагати іншим та приймати непрості рішення. Дії відбуватимуться у трьох районах Маріуполя, які з часом будуть обстрілювати та окуповувати російські війська. Замість деяких персонажів, яких одного дня зустріне на своєму шляху Макс, вже через добу можуть опинитися привиди. Квести засновані на реальних подіях, що додає трагічності сюжету.

Hollow Home

Hollow Home вийде на ПК та консолях, а слідкувати за грою можна на офіційній сторінці.

Обговорити в форумі (коментарів: 56)

Всі новини за 24.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: