Чутки: Assassin's Creed Mirage може не вийти цього року

Компанія Ubisoft останнім часом зазнає серйозних труднощів. Результатом цього стало скорочення працівників, перенесення Skull and Bones та скасування кількох не анонсованих проєктів. Днями стало відомо про закриття італійського підрозділу Ubisoft, і це, ймовірно, не останнє закриття регіонального відділення. При цьому компанія зробила ставку на конвеєр Assassin Creed, який багато років приносить стабільний дохід. Але й тут не все гладко. В цьому році планувався реліз Assassin's Creed Mirage. Гра повинна  повернутися до основ серії та більше уваги приділяти стелсу.

Інсайдер ScriptLeaksR6 стверджує, що Mirage затримається і вийде не раніше, ніж другий квартал 2024 року. Також не вийде цього року масштабна гра про перегони The Crew Motorfest, вона також відкладена на 2024 рік. Ця інформація цікава тим, що інсайдер раніше розкривав точні дані про Assassin Creed Mirage до офіційного анонсу гри. При цьому інший відомий журналіст та інсайдер, Том Хендерсон, стверджує, що перенесення цих ігор не буде і всі вони вийдуть цього року. Приємна новина в тому, що різні джерела впевнені у твердому намірі Ubisoft випустити Avatar: Frontiers of Pandora. Ця гра вийде у 2023 році, хоча точна дата релізу ще не озвучена.

Варто зазначити, що Ubisoft відмовилася від участі в E3 2023, хоча нещодавно обіцяла показати на виставці багато нового. Проте компанія ще планує власне шоу Ubisoft Forward у червні. В рамках цього заходу явно буде озвучено офіційну інформацію щодо Assassin's Creed Mirage та інших проєктів французького видавця.

Джерело:
Wccftech.com

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 28.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: