В Avatar: Frontiers of Pandora буде кооперативний режим та мікротранзакції

Журналіст ScriptLeaksR6 поділився інсайдами щодо Avatar: Frontiers of Pandora, нової гри від Ubisoft. Відомо, що це масштабний проєкт у відкритому світі, над яким працює Massive Entertainment спільно з Ubisoft Düsseldorf та Ubisoft Shanghai. За даними інсайдера у грі буде Season Pass, Welcome Pass та набори внутрішньоігрової валюти, які можна купити за реальні гроші. Відомо про кооперативний режим, але без подробиць про нього. Можливо, він буде схожий на кооперативний режим Far Cry.

Останні роки Ubisoft активно додає мікротранзакції навіть у сюжетні одиночні проєкти серії Assassin Creed. Очевидно, що у новій грі буде багато косметики та предметів, які можна купити за ігрову валюту або за реальні гроші. Avatar: Frontiers of Pandora нагадуватиме гру-сервіс із постійним оновленням контенту, випробуваннями та іншими елементами. Все це цілком очікувано, просто тепер ми маємо ще одне підтвердження планів Ubisoft щодо Avatar: Frontiers of Pandora.

Головним героєм Avatar: Frontiers of Pandora буде на'ві, який у дитячому віці був викрадений людською організацією RDA і навчений для виконання їх наказів та доручень. Якоїсь миті він утік і організував опір людям. У грі будуть наземні та повітряні бої, де герой може використовувати банші, щоб літати. Як зброю можна використовувати як лук і спис, так і людську вогнепальну зброю — гвинтівку, дробовик та інше. Будуть широкі налаштування для кастомізації персонажа, буде прокачування навичок, крафт спорядження та зброї.

ScriptLeaksR6 стверджує, що Ubisoft незабаром відкриє попередні замовлення на гру. Велика демонстрація ігрового процесу очікується на заході Ubisoft Forward, який має відбутися 12 червня. Нещодавно ScriptLeaksR6 також натякав на можливість затримки у виході Assassin Creed Mirage. А ось Avatar: Frontiers of Pandora компанія Ubisoft представить вже у цьому році.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 03.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: