Для Cyberpunk 2077 вийшло оновлення 1.62 з підтримкою режиму Ray Tracing: Overdrive

Як і було обіцяно, сьогодні для рольового бойовика Cyberpunk 2077 вийшло оновлення 1.62. Його головним нововведенням став режим Ray Tracing: Overdrive на базі трасування шляху (Path Tracing), який анонсували ще у вересні минулого року разом з відеокартами GeForce RTX 40-ї серії. Про його особливості ми розповідали у нещодавньому матеріалі.

Щоб насолодитися режимом Ray Tracing: Overdrive знадобиться топова відеокарта. Студія CD Projekt RED говорить про підтримку моделей GeForce RTX 40-ї серії (GeForce RTX 4070 Ti та потужніших), а також GeForce RTX 3090 (Ti). Щоправда, власники флагманських 3D-прискорювачів Nvidia Ampere зможуть розраховувати лише на 30 кадрів за секунду при роздільній здатності Full HD.

Для інших відеокарт з підтримкою Ray Tracing та обсягом пам'яті не менше 8 Гбайт розробники додали можливість робити знімки з трасуванням шляху у фоторежимі. «Завдяки цьому гравці, які мають відеокарту, що підтримує трасування променів, зможуть познайомитися з цією технологією, не піддаючи свою системи надмірному навантаженню», — розповідає CD Projekt RED.

Крім того, свіже оновлення для Cyberpunk 2077 принесло підтримку згладжування Nvidia DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing), технології масштабування Intel Xe Super Sampling 1.1, а також покращило вбудований бенчмарк.

Обговорити в форумі (коментарів: 50)

Всі новини за 11.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: