Suicide Squad: Kill The Justice League затримається до 2024 року

Цього року Rocksteady Studios, творці відомої серії Batman: Arkham, мали випустити гру Suicide Squad: Kill The Justice League. Однак перші демонстрації викликали багато негативних відгуків із боку ігрової спільноти. Гра була схожа на провальний торішній бойовик Gotham Knights з однотипним екшеном і мікротранзакціями. У результаті було оголошено про перенесення Suicide Squad на 26 травня, але ходили чутки, що розробники явно не встигнуть до вказаного терміну.

У результаті Rocksteady Studios та Warner Bros. Interactive Entertainment оголосили про перенесення гри одразу на 2 лютого 2024 року. Додатковий час буде витрачено на доопрацювання, щоб забезпечити найкращі враження для гравців. Автори подякували спільноті за підтримку та пообіцяли більше матеріалів щодо гри найближчими місяцями.

Події гри відбуваються після Batman: Arkham Knight. На Землю вторгається суперлиходій Брейніак, який підкоряє своїй волі простих мешканців та супергероїв із Ліги Справедливості. Для протистояння загрозі уряд створює загін із лиходіїв, куди входять Харлі Квінн, Капітан Бумеранг, Дедшот та Король Акул. Граючи за цих персонажів, геймерам в черговий раз доведеться врятувати Метрополіс та весь світ.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 14.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: