Ubisoft розповіла про особливості шутера XDefiant

Майже два роки тому компанія Ubisoft презентувала черговий мережевий шутер XDefiant в яскравій стилістиці. Перший анонс не викликав захоплення у геймерів. Сама гра запам'яталася як чергова спроба Ubisoft осідлати популярну хвилю. Але якщо ряд подальших проєктів у схожому стилі компанія скасувала, то XDefiant мають намір довести до релізу.

Учора Ubisoft розкрила нові подробиці про гру. Також своїми враженнями поділися журналісти, які могли пограти у ранню версію XDefiant.

Особливістю гри є присутність у ній фракцій з ігрових світів Ubisoft. Це Echelon з Splinter Cell, Libertad з Far Cry 6, Cleaners з The Division, Phantoms з Ghost Recon та Dedsec з Watch Dogs. Кожна фракція має своє озброєння, особливості та вміння.

У XDefiant зараз реалізовано п'ять режимів та доступно 14 карт, які представляють знайомі локації з інших проєктів Ubisoft.

Журналістам та блогерам гра подобається за свою динаміку та різноманітність. XDefiant навіть порівнюють із Call of Duty. Однак вона не пропонує чогось нового та оригінального, і в цій вторинності її проблема.

Одночасно з презентацією у грі стартувало закрите бета-тестування, яке триватиме до 23 квітня. Дату повноцінного релізу розробники поки що не називають. Серед цільових платформ вказані PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series та Xbox One. Гра буде розповсюджуватися за моделлю free-to-play.

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 14.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: