Diablo IV пішла на золото, гра вийде без затримок

Компанія Blizzard Entertainment офіційно оголосила, що довгоочікувана гра Diablo IV пішла на золото. Це означає, що фінальна версія готова до релізу та вже штампуються диски для фізичного видання. Нещодавно у грі проходило велике бета-тестування. Розробники запевняють, що за підсумками тестування внесено багато правок, щоби забезпечити найкращі враження від фінальної версії.

Події Diablo IV розгортаються через 60 років після третьої частини. Гравці знову зійдуться у боротьбі за Санктуарій. У новій грі обіцяно повернення до оригінальної похмурої стилістики. Буде відкритий світ, гнучка класова система та процедурна генерація підземель. Хоча під час тестування низка гравців скаржилася саме на однотипність підземель. Також окремі користувачі говорили про перегрівання відеокарт GeForce RTX 30-ї серії. У грі буде підтримка технології масштабування із генерацією кадру Nvidia DLSS 3.

Реліз заплановано на 6 червня, але ті, хто зробить попереднє замовлення, зможуть грати з 2 червня. Diablo IV виходить на PC, PlayStation, PlayStation 4, Xbox Series та Xbox One.

Обговорити в форумі (коментарів: 57)

Всі новини за 18.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: