Анонсовано гру Harry Potter: Quidditch Champions

Компанія Warner Bros. Games несподівано анонсувала нову гру у всесвіті Гаррі Поттера. Це спортивний симулятор Harry Potter: Quidditch Champions про вигаданий вид спорту з книг Джоан Роулінг. Проєкт створюється студією Unbroken Studios, яка раніше працювала над грою Fractured Lands Suicide та допомагає при розробці Squad: Kill the Justice League. Жодних деталей про нову гру немає. Відомо тільки, що буде доступно чотири ігрові класи, відповідно до правил гри.

Перше закрите бета-тестування розпочнеться 21 квітня. Подати заявку можна тут. Для гри Harry Potter: Quidditch Champions потрібне постійне підключення до Інтернету, хоча грати можна як в багатокористувацькому  режимі, так і одному. Дату виходу фінальної версії не озвучено. Відомо, що гра вийде на PC та консолях.

Варто зазначити, що нещодавно вийшла рольова гра Hogwarts Legacy, яка мала феноменальний успіх та великі продажі. Відомо, що лише за перший тиждень продано 12 мільйонів копій гри. На тлі такого успіху Harry Potter: Quidditch Champions має всі шанси привернути увагу та зібрати велику аудиторію.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 18.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: