Новий трейлер та подробиці Diablo IV

Наближається дата релізу Diablo IV, і розробники із Blizzard Entertainment продовжують публікувати нові ролики, присвячені грі.

Останнє відео презентує ігровий клас «Некромант». Раніше на офіційному каналі Diablo вийшли відео, які демонструють основні особливості інших ігрових класів.

В окремому відео Рон Фергюсон та інші представники Blizzard розповіли про доступних персонажів та класову систему, про різноманітність навичок та їх правильне поєднання, про підбір спорядження та прокачування героя. Гра дає багато можливостей для створення свого унікального персонажа, що кардинально впливає на проходження та загальні враження від гри.

За максимальної складності у грі передбачена можливість одноразової смерті. Це працює як у режимі PvE, так і при битвах з іншими користувачами в режимі PvP. Щоб зменшити ризики, гравці зможуть уникати зон PvP.

Незабаром пройде новий етап бета-тестування, який заплановано на 12-14 травня. Реліз фінальної версії гри відбудеться 6 червня. Нещодавно було озвучено детальні системні вимоги Diablo IV для різних режимів.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 26.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: