Опубліковано трейлер із кадрами ігрового процесу Armored Core VI Fires of Rubicon від FromSoftware

Студія FromSoftware представила перший повноцінний геймплейний трейлер із реальними кадрами гри Armored Core VI Fires of Rubicon. Творці серії Dark Souls та надуспішної гри Elden Ring повертаються до своєї старої серії, яка стартувала ще наприкінці 90-х років минулого століття.

В Armored Core VI Fires of Rubicon нам доведеться брати участь у битвах бойових мехів. Автори гри обіцяють динамічний геймплей з можливістю пересування у будь-яких напрямках та напружені битви з босами.

Гра виходить 25 серпня на платформах PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S та Xbox One. У Steam вже доступне попереднє замовлення за ціною 999 грн. Як бонус до ранньої покупки гравці отримають додаткове спорядження та скіни для меха.

Також у Steam опубліковані мінімальні системні вимоги. Згідно з описом, гра вимагає процесор не слабший за Intel Core i5-8600K і AMD Ryzen 3 3300X, 12 ГБ оперативної пам'яті та відеокарту не нижче GeForce RTX 960 і Radeon RX 480 з пам'яттю не менше 4 гігабайт. Гра підтримуватиме DirectX 12. Для встановлення потрібно 65 ГБ.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 28.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: