Представлено релізний трейлер Redfall

Bethesda та Microsoft опублікували новий трейлер екшену Redfall, присвячений виходу гри. Це кооперативний проєкт від Arkane Studios, яка раніше подарувала нам дилогію Dishonored та Prey 2019 року.

У грі ми будемо протистояти вампірам, які захопили невеликий острів з містечком Редфолл. Розробники обіцяють одночасно цікаву сюжетну пригоду з безліччю деталей, що розкривають ігровий світ, та яскравий кооперативний шутер для чотирьох гравців. У Redfall буде кілька персонажів із різними здібностями, що впливає на тактичний підхід до знищення ворогів.

Redfall виходить 2 травня на платформі PC, консолях Xbox Series X та Xbox Series S, також вона буде доступна в Xbox Game Pass.

Гра використовує рушій Unreal Engine 4. Згідно з опублікованими системними вимогами в Steam, для комфортної гри в Full HD потрібна система на базі процесора Intel Core i7-9700K або AMD Ryzen 7 2700X, 16 ГБ пам'яті та відеокарта Radeon RX 5700 або GeForce RTX 2080. У мінімальних вимогах вказані відеокарти Radeon RX 580 і GeForce RTX 1070. Гра підтримує тільки DirectX 12. Для встановлення потрібно 100 ГБ, рекомендується встановлювати гру на SSD.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 28.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: