Розробники Galactic Civilizations IV: Supernova інтегрували ChatGPT у гру

У ранньому доступі стартувала гра Galactic Civilizations IV: Supernova від студії Stardock Entertainment. Це науково-фантастична 4X-стратегія, що увібрала найкращі напрацювання розробників, які багато років розвивають цю серію. Одним із найнезвичайніших нововведень стала поява штучного інтелекту AlienGPT. Ця технологія реалізована завдяки інтеграції чат-бота ChatGPT у рушій Tachyon.

Штучний інтелект допоможе генерувати користувацькі цивілізації, задаючи безліч нюансів і параметрів через просту діалогову систему. І ці особливості цивілізації будуть впливати на весь світ і взаємини з іншими цивілізаціями в ньому. Також ШІ допомагає генерувати квести відразу мовою користувача. ШІ створює візуальний вигляд та інші графічні елементи, пов'язані з цивілізаціями. Це можливо завдяки величезній багаторічній базі зображень Stardock. При цьому студія планує найняти ще більше художників, дизайнерів та письменників, щоб збільшити різноманітність контенту та розширити можливості для генерації додаткового контенту за допомогою ШІ.

Кожне знайомство з грою буде унікальним, кожна пригода та цивілізація особливою. Поєднуючи власні технології штучного інтелекту Stardock з генеративним ШІ, розробники хочуть створити масштабний живий всесвіт. Вони планують зробити з Galactic Civilizations IV: Supernova найбільш захоплюючу космічну стратегію. Для цього розробники прислухатимуться до спільноти, балансуватимуть гру та постійно додаватимуть новий контент.

Джерело:
Steam

Обговорити в форумі (коментарів: 2)