Гра Silent Hill: The Short Message могла бути скасована

Минулого року компанія Konami одночасно представила кілька проєктів із всесвіту Silent Hill. Після численних чуток відбувся офіційний анонс рімейку Silent Hill 2 від польської студії Bloober Team. Також були анонсовані проєкти Silent Hill: Townfall та Silent Hill f, про які поки що мало що відомо, і навіть не зрозуміло, що це за ігри. При цьому тривалий час виринала інформація про ще одну гру, яка мала отримати назву Silent Hill: The Short Message. Ми навіть публікували неофіційні скриншоти з цього проєкту в окремій новині. Головними героями гри мали стати дві дівчини, а важливу роль в історії відігравали їхні SMS-повідомлення.

На початок 2022 року нібито був робочий білд гри. Наприкінці року гра Silent Hill: The Short Message спливла у списках рейтингового агентства Південної Кореї та Тайваню. Присвоєння рейтингу грі говорило про можливе наближення релізу. Але тепер з'явилася інформація про зникнення гри зі списку тайванського рейтингового агентства. Це може бути пов'язане зі скасуванням гри або з заморожуванням проєкту. Фанати можуть сподіватися на другий варіант. Оскільки Konami вже анонсувала кілька ігор, є сенс притримати The Short Message та випустити проєкт пізніше.

За непрямими натяками очікується реліз Silent Hill 2 і Silent Hill: Townfall вже цього року. Раніше випливала інформація про те, що ремейк другої частини практично готовий, а сама Bloober Team зараз активно працює над переосмисленням свого першого проєкту під назвою Layers of Fears.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 30.04.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: