Гра Weird West буде оновлена до версії Definitive Edition

Рік тому вийшла ізометрична гра Weird West від студії WolfEye Studios. Це перший самостійний проєкт Рафаеля Колантоніо, творця Arkane Studios, яка подарувала нам Dark Messiah of Might and Magic, Dishonored та Prey. Попри просте візуальне виконання, гравцям Weird West сподобалася, у неї відмінні оцінки та відгуки.

Тепер стало відомо, що у планах видавця Devolver Digital вихід покращеної версії Weird West Definitive Edition. Ця версія з'явиться на консолях PlayStation 5, Xbox Series X та PC. На консолях гра йтиме у форматі 4K при 60 к/с. Не відомо, чи будуть якісь суттєві покращення у версії для PC. Реліз Definitive Edition заплановано на 8 травня.

Відзначимо, що оригінальна Weird West використовує рушій Unreal Engine 4. Якщо розробники переведуть гру на оновлений рушій, не факт, що підсумковий результат влаштує гравців. У нас є невдалі приклади, коли невеликі візуальні покращення в оновленому Unreal Engine оберталися серйозним падінням продуктивності. З останніх таких перевидань можна згадати The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 03.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: