Microsoft проведе ігрові презентації Xbox Games Showcase та Starfield Direct 11 червня

Ігрова виставка E3 не пройде у 2023 році, але великі компанії мають намір провести свої шоу приблизно в ті самі дати. Серед них і Microsoft, яка планує провести презентацію Xbox Games Showcase 11 червня. У рамках заходу гравцям покажуть проєкти від внутрішніх студій Microsoft та партнерів. Геймерам обіцяють приємні сюрпризи, можливо, на нас чекають нові анонси. На шоу ми точно побачимо нову Forza Motosport. Можуть показати новий трейлер або навіть повноцінну демонстрацію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (гра є ексклюзивом Xbox та PC). Можуть показати Senua's Saga: Hellblade II, яку за чутками випустять вже цього року.

Основний інтерес викликає Starfield, над яким активно працює Bethesda Game Studios. Грі присвячено окреме шоу Starfield Direct, яке стартує відразу після Xbox Games Showcase. Це наймасштабніший проєкт Bethesda, який за словами Тодда Говарда розробляється близько 10 років. Starfield — це велика космічна пригода для вивчення далеких планет в унікальному сеттингу. Вихід гри вже кілька разів переносили, але тепер обіцяють гарантований реліз у вересні. Фанати рольових ігор від Bethesda з нетерпінням чекають на нову демонстрацію та ігрові кадри.

Більше інформації про представлені на Xbox Games Showcase ігри буде на трансляції Xbox Games Showcase Extended, яка відбудеться 13 червня. Тут будуть обговорення та додаткові новини від розробників. Трансляції пройдуть на офіційних каналах Xbox на YouTube та Twitch.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 04.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: