Ремейк Metal Gear Solid 3 та нова частина Silent Hill можуть стати ексклюзивами Sony

З'явилися чутки щодо нових ігрових ексклюзивів Sony PlayStation. Джез Корден (Jez Corden), головний редактор Windows Central, пише, що Sony уклала угоду з Konami щодо ексклюзивності кількох майбутніх ігрових проєктів. Це стосується рімейку Metal Gear Solid 3: Snake Eater, нової гри серії Silent Hill та можливо нової Castlevania. Це поки що без офіційних підтверджень, але узгоджується з деякими неофіційними джерелами.

Інформація про ремейк Metal Gear Solid 3 виринала давно, але жодних офіційних підтверджень про нього поки немає. Різні джерела та журналісти натякають на анонс гри та вихід її у 2024 році. Сама компанія Konami офіційно повернулася до активної діяльності на ігровому ринку лише торік, анонсувавши відразу кілька проєктів за франшизою Silent Hill. Логічно, що на тлі співпраці з Sony нова частина серіалу може стати ексклюзивом PlayStation 5. Що стосується Castlevania, то остання повноцінна гра в цій серії вийшла у 2014 році, і через стільки років ми можемо побачити повний перезапуск серії. Також Корден пише, що у планах Konami перезапуск серії Dead Rising.

Для Sony подібні ексклюзиви є гарним способом зміцнити позиції PlayStation 5. Хоча консоль є лідером з продажу серед аналогічних пристроїв, спроба Microsoft придбати Activision Blizzard створює безліч загроз у майбутньому. І останні роки ми бачимо тенденцію, коли великі компанії скуповують ігрових розробників та видавців. На тлі цієї боротьби у вигідній ситуації опинилися користувачі PC, оскільки на цій платформі виходять ігри як з Xbox, так і з PlayStation. За останні роки Sony випустила на PC майже всі свої гучні ексклюзиви та має намір дотримуватись цієї політики в майбутньому.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 30)

Всі новини за 08.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: