Загальні продажі франшизи Resident Evil сягнули 142 мільйонів копій

Компанія Capcom є одним із найуспішніших видавців в ігровій індустрії. Шостий рік цей японський гігант демонструє стабільне зростання та нові фінансові рекорди. Нещодавно компанія подала фінансовий звіт за підсумками останніх 12 місяців. За останній фінансовий рік компанія випустила 35 ігор. Головними хітами стали Resident Evil 4 Remake та Monster Hunter Rise: Sunbreak, також високі продажі все ще демонструють Monster Hunter Rise, Resident Evil 2 та Resident Evil 3.

У звіті наведено загальні продажі найпопулярніших франшиз Capcom. Ігри серії Resident Evil на цей час розійшлися тиражем у 142 мільйони копій, хоча ще місяць тому компанія говорила про 135 мільйонів. Роком раніше тираж Resident Evil складав 127 мільйонів копій. З цих 142 мільйонів на новий ремейк Resident Evil 4 припадає 4 мільйони копій, але ця цифра озвучувалася ще у квітні, зараз вона явно вища.

Іншою найуспішнішою серією є Monster Hunter із сумарними продажами за весь час існування у 92 мільйони копій. Остання гра франшизи Monster Hunter Rise: Sunbreak розійшлася тиражем понад 5,4 млн копій. У Street Fighter загальний продаж 49 мільйонів копій, у серії Mega Man 38 мільйонів, у Devil May Cry 29 мільйонів, у Dead Rising 15 мільйонів.

Джерело:
Tech4gamers

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 11.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: