Amazon працює над новою MMO за мотивами «Володаря перснів»

Amazon Games і компанія Embracer Group Middle-earth Enterprises оголосили про спільну розробку розрахованої на багато користувачів онлайнової гри за мотивами «Володаря перснів». Це буде масштабна MMO-пригода у відкритому світі Середзем'я, де представлені улюблені історії та персонажі з книг Дж. Р. Р. Толкіна «Гобіт» та «Володар перснів».

Очевидно, що гра на ранній стадії виробництва. Проєкт навіть не має конкретної назви. Розробкою займається студія Amazon Games Orange County, відома за проєктом New World. Нову MMO випустять для PC та консолей. Більше додаткової інформації обіцяють надати пізніше. Проте вже згадується «свіжий погляд», що може насторожити фанатів.

Amazon випустила серіал The Lord of the Rings: The Rings of Power, події якого відбуваються задовго до відомої трилогії та розповідають про ранній етап боротьби з Сауроном. Творче бачення авторів серіалу зі спаплюженим лором викликало багато негативних емоцій у фанатів. І загальні оцінки серіалу є досить низькими. Але це не завадило Amazon продовжити  «Кільця влади» на другий сезон.

Це не перша MMO за мотивами «Володаря перснів». У 2007 році було запущено онлайнову гру The Lord of the Rings Online від студії Turbine, Inc, яка жива і понині, але безумовно втратила колишню популярність.

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 16.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: