У ранньому доступі Steam стартувала гра Starship Troopers: Extermination

Компанія Offworld Industries запустила у Steam ранню версію кооперативного шутера Starship Troopers: Extermination. Гра натхненна однойменним фільмом Пола Верховина та виконана у той самій візуальній стилістиці. Кооператив розрахований на 16 осіб, що виділяє цей проєкт на тлі багатьох інших ігор. Напарникам належить будувати бази, виконувати завдання та винищувати полчища жуків.

За представленими відеороликами гра нагадує звичайний шутер, але з великою кількістю гравців та ворогів. Однак аудиторія зустріла Starship Troopers: Extermination дуже добре. У Steam гра отримала високий рейтинг та позитивні відгуки. Є скарги на технічні баги та низьку продуктивність, коли у кадрі багато жуків. За кілька годин з моменту запуску гри її піковий онлайн вже сягнув 11 тисяч людей. Це непоганий результат для бюджетного інді-проєкту без великої рекламної компанії. Якщо автори підтримуватимуть гру, то у них може вийти потенційний хіт.

Системні вимоги гри помірні. Розробники рекомендують для Full HD систему на базі процесора Intel i7-8700K або AMD Ryzen 5 3600, 16 ГБ пам'яті та відеокарту GeForce GTX 1070. Гра підтримує DirectX 12. Для встановлення ранньої версії потрібно лише 20 ГБ на вашому накопичувачі.

Зараз гру можна придбати за 515 грн, але її ціна зростатиме після розширення та додавання нового контенту.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 18.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: