Відбувся анонс гри Mortal Kombat 1

Компанія NetherRealm офіційно анонсувала нову гру серії Mortal Kombat. Як і очікувалося, це буде перезапуск серії, тому нова частина отримала назву Mortal Kombat 1.

Опубліковано епічний трейлер Mortal Kombat 1, у фіналі якого Лю Канг видовищно розриває на частини Шанг Цунга.

Гра надійде у продаж 14 вересня на консолях PlayStation 5, Xbox Series X|S та на PC. Попередні замовлення будуть доступні з 19 травня, бонус за ранню покупку дасть можливість грати за Шанг Цунга. Користувачі комп'ютерів зможуть придбати Mortal Kombat 1 у сервісах Steam та Epic Games Store. NetherRealm Studios займається безпосередньо консольною версією, комп'ютерною займається студія QLOC. Окремі студії портують гру на Nintendo Switch. У серпні на консолях пройде бета-тестування.

Видавець Warner Bros. планує продавати гру за ціною 70 доларів за базове видання і 110 доларів за Premium Edition. Також буде випущено колекційне видання Mortal Kombat 1 Collector's Edition за 250 доларів, у якому буде стілбук, плакати, фігурка Лю Канга та додаткові кристали для гри.

При цьому грати з 14 вересня зможуть лише покупці Premium Edition та Mortal Kombat 1 Collector's Edition. Власники стандартної версії гратимуть із 19 вересня.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 51)

Всі новини за 19.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: