Supermassive Game розробляє гру у всесвіті Dead by Daylight

Behavior Interactive провела трансляцію на честь 7-річчя гри Dead by Daylight. Це популярний хорор на виживання з асиметричним мультиплеєром. Група гравців протистоїть різним монстрам та темним створінням, намагаючись вижити на різних картах. Гра зберігає високу популярність протягом усіх семи років і автори продовжують активно підтримувати проєкт.

Світ Dead by Daylight мають розширити за рахунок інших проєктів за мотивами гри Behavior Interactive. У розробці вже дві такі ігри. Одна з них створюється студією Supermassive Games, яка відома широкій аудиторії за Until Dawn та серією хорорів The Dark Pictures. Подробиць нового проєкту немає. Заявлено лише, що це однокористувацька інтерактивна сюжетна гра, яка запропонує «інтенсивний оповідальний досвід». Більше подробиць обіцяють озвучити пізніше цього року. Друга гра — це багатокористувацький  PvE-проєкт від Midwinter Entertainment.

Також за мотивами Dead by Daylight створюється фільм, виробництвом якого займаються Atomic Monster та Blumhouse.

Що стосується безпосередньо Dead by Daylight, протягом 8-го року заплановано декілька нових глав. Найближче велике оновлення додасть главу End Transmission з новою картою у фантастичному стилі, новим вбивцею-роботом і новим героєм.

Також у грі з'явиться віртуальний Ніколас Кейдж, який приєднається до команди гравців, що протистоять монстрам.

Гра Dead by Daylight доступна на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch та на PC. В українському Steam базова версія гри коштує 299 грн, за Ultimate Edition просять 954 грн.

Джерело:
Gematsu

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 21.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: