Alan Wake 2 може вийти у жовтні цього року

Вперше продовження легендарної гри Alan Wake було анонсовано на церемонії The Game Awards 2021. З того часу компанія Remedy не представила жодної нової інформації, хоча озвучувала наміри випустити Alan Wake 2 у 2023 році. Схоже, виробництво гри просувається за планом. Актор озвучення головного героя Метью Порретт в інтерв'ю для каналу Monsters, Madness and Magic натякнув на можливий реліз гри у жовтні. Також він всіляко нахвалює проєкт, каже, що гра хороша та страшна.

Жодних офіційних підтверджень цьому немає. Але не можна виключати, що Remedy порадує нас новими трейлерами під час численних ігрових презентацій у червні. Раніше розробники обіцяли у продовженні революційну графіку та повноцінний next-gen.

Alan Wake 2 створюється у співпраці з Epic, тому на PC гра буде доступна лише у магазині Epic Games Store. Варто нагадати, що два роки тому вийшла покращена версія оригіналу Alan Wake Remastered, яка так і не з'явилася на інших торгових майданчиках, гра досі доступна лише в Epic Games Store. Як цільові платформи Alan Wake 2 також згадуються сучасні консолі PlayStation 5 і Xbox Series.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 22.05.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: