Головні анонси та трейлери Summer Game Fest: Mortal Kombat 1, Prince of Persia та інші

У рамках фестивалю Summer Game Fest, який пройшов напередодні, розробники та видавці відеоігор представили публіці чимало трейлерів ігор, що готуються до випуску. З найбільш важливими ми пропонуємо ознайомитися у цьому матеріалі.

Mortal Kombat 1

NetherRealm Studios показала ігровий процес файтингу Mortal Kombat 1. Він, нагадуємо, є перезапуском серії та вийде 14 вересня на консолях PlayStation 5, Xbox Series X/S й Nintendo Switch, а також на персональних комп'ютерах.

Компанія Ubisoft офіційно анонсувала екшен-платформер Prince of Persia: The Lost Crown. Разом із цим було опубліковано трейлер гри. Реліз проєкту заплановано на 18 січня 2024 року.

Студія Grinding Gear Games представила трейлер з ігровим процесом екшен-RPG Path of Exile 2. Повноцінну презентацію проєкту заплановано на 28 липня.

Як і очікувалося, у багатокористувацькому екшені Dead by Daylight з'явиться Ніколас Кейдж. Актор навіть вийшов на сцену Summer Game Fest.

У рамках фестивалю компанія Square Enix представила трихвилинний трейлер та розкрила подробиці про Final Fantasy VII Rebirth.

Оголошено точну дату виходу Marvel's Spider-Man 2. На консолі PlayStation 5 гра стане доступною 20 жовтня.

Опубліковано новий трейлер рольового екшену Lies of P, натхненного казкою Карло Коллоді «Пригоди Піноккіо». Гра виходить 19 вересня.

Remedy оприлюднила новий трейлер хорор-екшену Alan Wake II. Реліз проєкту заплановано на 17 жовтня.

Focus Entertainment та Saber Interactive представили новий трейлер з ігровим процесом Warhammer 40,000: Space Marine II.

Більше ігрових трейлерів з фестивалю Summer Game Fest є на офіційному YouTube-каналі The Game Awards.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 09.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: