Оголошено дату виходу доповнення Phantom Liberty для Cyberpunk 2077

У рамках презентації Xbox Games Showcase студія CD Projekt RED розкрила нові подробиці про доповнення Phantom Liberty для рольового бойовика Cyberpunk 2077. Розробники оголосили ціну нового DLC, точну дату виходу, а також оприлюднили свіжий трейлер. Доповнення буде доступно на ПК, консолях Xbox Series X/S та PlayStation 5.

Нагода повернутись до Найт-Сіті у геймерів з'явиться 26 вересня цього року. CD Projekt RED обіцяє гравцям пригоду в жанрі шпигунського трилера, події якої розгорнуться у найнебезпечнішому районі міста — Dogtown.

«Після того, як орбітальний літак президентки Нових Сполучених Штатів Америки збито над найнебезпечнішим районом Найт-Сіті, її може врятувати лише одна людина — ви. Станьте Ві, найманкою-кіберпанком, і пориньте в заплутану мережу шпигунства й політичних інтриг, розплутайте історію, яка пов'язує найвищі ешелони влади із жорстоким світом найманців чорного ринку», — йдеться в описі DLC.

На персональних комп'ютерах доповнення Phantom Liberty буде доступно у сервісах Steam, GOG та Epic Games Store. Оформити попереднє замовлення можна за 449 гривень. Разом з виходом DLC в Cyberpunk 2077 з'явиться українська текстова локалізація.

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 11.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: