Головні новини та трейлери Xbox Games Showcase 2023

Учора ввечері відбулася ігрова презентація Xbox Games Showcase 2023, на якій партнери Microsoft показали багато цікавих трейлерів. У цьому матеріалі ми пропонуємо ознайомитись з головним із них.

Star Wars Outlaws

Видавництво Ubisoft та студія Massive Entertainment випустили трейлер нової гри по «Зоряним війнам» — Star Wars Outlaws. Це екшен з відкритим світом, в якому геймери візьмуть на себе роль злочинниці Кей Весс, яка шукає свободи та кошти, щоб почати нове життя. Вихід гри заплановано наступного року.

Шведська студія Overkill Software показала трейлер з ігровим процесом кооперативного екшену Payday 3. Його реліз відбудеться 21 вересня цього року.

Playground Games представила Fable — рольову гру з відкритим світом та новий початок легендарної франшизи.

Студія Obsidian Entertainment показала трейлер рольової гри Avowed. «Дія розгортається у вигаданому світі Еора, вже знайомому гравцям із серії Pillars of Eternity. Ви прибули з далекого Аедіра, щоб розслідувати чутки про епідемію чуми. Поступово ви розумієте, що якось пов'язані з цими землями, і дізнаєтеся про давню таємницю, яка загрожує знищити все на світі», — йдеться в описі проєкту. Avowed вийде наступного року.

inXile Entertainment, творці Wasteland та Arcanum, представили Clockwork Revolution — рольову гру від першої особи у стилі стімпанк.

Розробники Turn 10 Studios оприлюднили свіже відео з ігровим процесом гоночного симулятора Forza Motorsport. Реліз проєкту відбудеться 10 жовтня цього року.

Анонсований Microsoft Flight Simulator 2024. Розробники обіцяють «найскладніший, захоплюючий і вражаючий авіасимулятор всіх часів». Вихід гри, як неважко зрозуміти з назви, заплановано наступного року.

Студія Ninja Theory влаштувала невелику демонстрацію ігрового процесу Senua's Saga: Hellblade II. Проєкт вийде у 2024 році.

Більше ігрових трейлерів з презентації Xbox Games Showcase 2023 доступно за посиланням.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 12.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: