Розробники Avowed обіцяють покращити гру до релізу

В рамках нещодавньої презентації Xbox Games Showcase 2023 вперше було показано реальні ігрові кадри з рольової гри Avowed. Це новий проєкт відомої студії Obsidian Entertainment, яка колись заявляла Avowed як амбітну масштабну пригоду рівня Skyrim.

Відеоролик із демонстрацією гри явно не вразив гравців, особливо у плані графіки, що викликало шквал критики та розчарованих коментарів. Це змусило Briar Diem, одного з розробників Obsidian, виступити на захист проєкту. На сторінках RPG Codex він розповів, що проєкт ще навіть не дійшов на стадії альфа-версії, тому гра покращуватиметься.

В основі Avowed новий рушій Unreal Engine 5, і розробники ще не використовують усі його можливості. Освітлення буде покращено завдяки технології Lumen GI. А оскільки гра націлена на реліз наприкінці 2024 року, автори мають ще багато часу для тестування та полірування проєкту.

Під час презентації трейлера гру порівнювали з The Outer Worlds та Star Wars: Knights of the Old Republic II. Але насправді гра буде масштабнішою і більшою. Порівняння з The Outer Worlds зроблено для того, щоб зменшити завищені очікування гравців. Також Briar Diem пообіцяв гравцям велику історію, цікавих персонажів та різноманітні квести. У спілкуванні із фанатами він згадав, що проєкт був частково перезапущений у 2021 році.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Всі новини за 20.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: