Компанія Electronic Arts поділена на EA Entertainment та EA SPORTS

У компанії Electronic Arts відбувається реорганізація та великі кадрові перестановки. Генеральний директор Ендрю Вілсон оголосив про створення двох окремих організацій EA Entertainment та EA SPORTS. Це дозволить досягти більшої ефективності та фінансової відповідальності, дозволить швидше приймати оперативні рішення щодо розробки та краще реагувати на запити спільноти.

За EA Entertainment залишаються права на інтелектуальну власність EA, включаючи безліч відомих ігрових серій та блокбастерів. На чолі цієї компанії стане Лора Мілі, яка буде курувати ігрові студії та розробку майбутніх проєктів. Згадується, що Вінс Зампелла, творець Call of Duty та Titanfall, контролюватиме студії, які розвивають Apex Legends, франшизу Star Wars та серію Battlefield. Саманта Райан контролюватиме студії, які займаються розробкою однокористувацьких ігор. Главою спортивного підрозділу залишається Кем Уебер, який отримає розширені повноваження.

У найближчих планах Electronic Arts реліз ігор Immortals of Aveum та F1 23. Раніше цього року вийшов екшен Star Wars Jedi: Survivor, який загалом сподобався гравцям, але отримав багато нарікань через технічні проблеми та погану оптимізацію.

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 21.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: