Metal Gear Solid 4 увійде до складу Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 і вперше з'явиться на PC

Нещодавно Konami представила трейлер збірки Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 та озвучила всі платформи, на яких вийде перевидання ігор Metal Gear. Компанія планує випустити Master Collection Vol. 1 не тільки на PlayStation 5, але й на PC, Xbox Series X/S і навіть на Nintendo Switch.

До першої збірки входять дві класичні ігри Metal Gear та трилогія Metal Gear Solid. До цього видання не увійшли Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid: Peace Walker та Metal Gear Solid V. Можна припустити, що ці ігри з'являться у Master Collection Vol. 2. Натяк на це є у представленій ігровій хронології Metal Gear від Konami. І в коді сайту виявлено кнопки для переходу на відповідні сторінки ігор. Тобто дана трійця гарантовано увійде до складу другої збірки.

І якщо перша збірка вийде на всіх платформах, то Master Collection Vol. 2 також має з'явитися на PC та Xbox Series. Це знаменна подія, оскільки раніше гра Metal Gear Solid 4 була доступна тільки на PlayStation 3 і була одним із найвідоміших ексклюзивів платформи. Також статус ексклюзиву втратить Metal Gear Solid: Peace Walker, яка раніше була доступна лише на консолі PlayStation Portable. І хоча офіційних заяв ще немає, говорити про це можна упевнено. У складі першої збірки є гра Metal Gear Solid 3: Snake Eater, яка раніше також не портувалася на PC.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 23.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: