AMD допомагає оптимізувати Starfield

Компанія Bethesda оголосила про ексклюзивне партнерство з AMD. Ця співпраця дозволить оптимізувати гру для процесорів AMD Ryzen 7000 та відеокарт AMD Radeon 7000, використовуючи всі їхні апаратні переваги.

У команді Bethesda є кілька інженерів AMD, які допомагають оптимізувати гру для консолі Xbox та PC. Заявлено, що Starfield підтримуватиме технологію масштабування AMD FidelityFX Super Resolution 2.

Варто відзначити, що в останніх іграх, де було заявлено про партнерство з AMD, немає підтримки Nvidia DLSS чи Intel XeSS. Але в іграх, що створюються у партнерстві з Nvidia, немає обмежень на додавання технологій від AMD. З урахуванням високих системних вимог Starfield хотілося б мати якісну альтернативу AMD FSR, але її може не бути.

На початку місяця було представлено системні вимоги гри. У мінімальній конфігурації вказана відеокарта Radeon RX 5700, у рекомендованій Radeon RX 6800 XT. Для гри потрібен процесор не слабший за AMD Ryzen 5 2600X та 16 ГБ оперативної пам'яті. Для встановлення потрібно 125 ГБ вільного місця, і суворо рекомендується SSD.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 81)

Всі новини за 28.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: