Новий трейлер та демонстрація ігрового процесу Exoprimal

Компанія Capcom провела спеціальну презентацію гри Exoprimal та опублікувала релізний трейлер. Це багатокористувацький шутер від третьої особи, в якому команда гравців протистоїть ордам динозаврів і виконує спільні завдання. Основний режим передбачає протистояння гравців з агресивними тварюками та суперництво між собою. Але в Exoprimal також будуть класичні варіанти PvE та PvP.

Бійці одягнені в бойові екзоскелети з унікальними здібностями та бойовими навичками. Тут є швидкі роботи-самураї з катаною, важкі бійці зі щитом та молотом, а також інші варіанти бойових екзоскелетів. Окрім звичайних динозаврів гравці зіткнуться з броньованими чудовиськами та іншими мутантами. Новий трейлер робить акцент не тільки на видовищних битвах та різноманітності ігрових класів, а й на сюжетній лінії.

У грі буде монетизація. Реліз заплановано на 14 липня. За попереднє замовлення можна отримати унікальні скіни. Розробники вже мають плани щодо ігрових сезонів. Перший стартує у липні та додасть режим Savage Gauntlet. Другий сезон запустять у жовтні, він додасть нові карти та фінальну місію. Періодично проводитимуться кросовери із серіями Street Fighter та Monster Hunter.

Exoprimal виходить на консолях PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One та на PC. Також гра з першого дня буде доступна у сервісі Xbox Game Pass. В українському Steam вона доступна за ціною 1999 грн за стандартне видання.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 11.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: