Нові подробиці Silent Hill: Ascension

Портал IGN опублікував велике відео із розробниками Silent Hill: Ascension. Це один із нових проєктів легендарної хорор-серії, який вийде найближчим часом. До розробки залучено відразу кілька студій: Genvid Technologies, Bad Robot Games та Behavior Interactive (творці Dead by Daylight).

Гру називають інтерактивним стрімінговим серіалом і навіть наступним етапом еволюції інтерактивних розваг. Гравці та глядачі впливатимуть на події, визначаючи розвиток історії. Silent Hill: Ascension залишає відкритими деякі рішення, і аудиторія вибиратиме їхній результат.

Сама гра надихнута міфологією Silent Hill. Дизайн світу та монстрів визначається внутрішніми травмами героїв. Композитор проєкта нахвалює музику Акіри Ямаока та називає її головним джерелом натхнення при створенні саундтреку до нової гри.

Загальні фрази та формулювання досі не дають чіткого уявлення про гру та її особливості. Ймовірно, це багатокористувацька епізодична гра, де глобальні рішення визначаються тим, що зробила більшість гравців в конкретній ситуації.

Реліз Silent Hill: Ascension має відбутися до кінця року. Цільові платформи досі не озвучені.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 12.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: