Озвучено дату виходу Banishers: Ghosts of New Eden від розробників Vampyr та Life Is Strange

Французька студія Don't Nod працює над сюжетною рольовою грою Banishers: Ghosts of New Eden. Головні герої Антея Дуарте та Ред Мак Райт — закохана пара та мисливці за привидами. Після того, як Антея сама стала привидом, вони шукають спосіб, щоб врятувати її з цього відчайдушного становища. Як і в інших іграх цієї команди, основний акцент зроблено на потужне сюжетне оповідання. На гравців чекають складні моральні вибори, де вони визначають долю інших людей і змушені жертвувати ними заради коханої.

Banishers: Ghosts of New Eden є сюжетною рольовою грою, але виразної демонстрації ігрового процесу досі не було. У новому короткому трейлері гри озвучено дату виходу проєкту. Реліз заплановано на 7 листопада цього року. Banishers: Ghosts of New Eden буде доступна на PC, PlayStation 5, Xbox Series X та Xbox Series S.

Студія Don't Nod відома за такими іграми, як дилогія Life Is Strange та вампірський рольовий екшен Vampyr. Хоча останні їхні ігри Tell Me Why і Twin Mirror вже не здобули широкої популярності та були прохолодніше зустрінуті гравцями.

Всі новини за 14.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: