Вийшла гра Portal: Prelude RTX з трасуванням шляху

Торік вийшла оновлена версія Portal RTX з трасуванням променів, покращеними текстурами та підтримкою масштабування DLSS. Ремастер створювався за допомогою набору інструментів RTX Remix. Наразі вийшла оновлена версія відомої модифікації Portal: Prelude. Це додаткова пригода на 8-10 годин зі своїм сюжетом та новими випробуваннями. Модифікація (гра) розповсюджується безплатно, але вам знадобиться базова версія Portal.

Portal: Prelude RTX

Portal: Prelude RTX теж була перероблена за допомогою RTX Remix. Вона тепер працює під API Vulkan. Додано просунуте трасування шляху та масштабування DLSS 3. Також у грі з'явилася підтримка оптимізації трасування для сцен зі складною геометрією Nvidia OMM (Opacity Micro Meshes). І це перший реальний додаток, де реалізована технологія Nvidia RTX IO.

Nvidia RTX IO забезпечує швидке завантаження даних з накопичувача у відеокарту з наступним розпакуванням силами GPU. Цей метод використовує стандарт компресії GDeflate, як і в технології DirectStorage. У цій грі RTX IO забезпечує завантаження текстур у п'ять разів швидше. При цьому проєкт займає менше місця на диску.

Portal: Prelude RTX

Також відомо, що RTX IO (як і DirectStorage 1.2) підтримуватиметься грою Ratchet & Clank: Rift Apart, яка незабаром виходить у Steam.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 19.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: