Overwatch 2 та інші ігри Blizzard з'являться у Steam

Приємна новина для тих, хто зберігає вірність ігровому сервісу Steam. Незабаром у цьому магазині з'явиться багатокористувацька гра Overwatch 2. Президент Blizzard Майк Ібарра в офіційній заяві сказав, що компанія реагує на запити спільноти, тому продовжить співпрацю з Valve. Це прямий натяк на появу інших ігор у Steam.

Останні роки ігри Blizzard продавалися лише через сервіс Battle.net. І це найстаріший цифровий ігровий сервіс, перша версія якого була запущена далекого 1996 року. Однак Steam має найбільшу базу гравців, яка стабільно зростає. З 2018 року Activision Blizzard намагалася зробити серію Call of Duty ексклюзивом Battle.net, але торік повернула серію у Steam разом із релізом Call of Duty: Modern Warfare II.

10 серпня у сервісі Valve з'явиться Overwatch 2. Наступними релізами на цій платформі можуть стати Diablo IV та Diablo II: Resurrected. Під питанням лише Steam-реліз MMO World of Warcraft, можливо для Blizzard це надто радикальний крок. Зазначимо, що вихід ігор у Steam не скасовує необхідність в наявності облікового запису Battle.net. Він потрібен для функціонування всіх мережевих сервісів.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 20.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: