Перші технічні подробиці Armored Core VI Fires of Rubicon

Наближається дата релізу бойовика Armored Core VI Fires of Rubicon від студії FromSoftware. Розробники провели демонстрацію для журналістів та дозволили трохи пограти у гру. Серед перших гравців виявився представник сайту PC Gamer, який поділився подробицями про доступні графічні налаштування.

Загалом гра пропонує стандартний набір налаштувань, включаючи освітлення, тіні, згладжування тощо. Для кожного параметра є невелика підказка, на що він впливає, передбачено три або чотири рівні якості. Усі минулі ігри FromSoftware були обмежені лімітом 60 к/с. В Armored Core VI доступні режими 30, 60, 90 та 120 к/с. Відомо, що комп'ютерна версія гри буде підтримувати трасування променів, але тільки для режиму ангара, де ви налаштовуєте свого меха. Поки що немає жодних згадок відносно підтримки технологій масштабування AMD FSR або Nvidia DLSS.

Озвучено приблизну тривалість гри. Проходження основної сюжетної кампанії займе близько 20 годин.

Armored Core VI Fires of Rubicon виходить 25 серпня на платформах PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S та Xbox One. Вартість комп'ютерної версії для України та низки інших регіонів раптово зросла. Пару днів тому в Steam можна було зробити попереднє замовлення за 999 грн, а зараз за гру вже доведеться викласти 1799 грн.

Джерела:
Wccftech
PC Gamer

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 27.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: